SİYASET Haber Girişi : 22 Kasım 2018 00:03

MHP Kars Belediye Başkan Aday Adayı Çetin Nazik

MHP Kars Belediye Başkan Aday Adayı Çetin Nazik
MHP Kars Belediye Başkan Aday Adayı Çetin Nazik, "Kars'a olan vebal ve vefa borcum adına Kars için hizmet etmeye hazırım. Yeter ki kazanan Kars olsun, her şey Kars için" dedi.
Kars Güncel-  2019 Mart yerel seçimlerinde Kars MHP'den Belediye Başkan Aday Adayı olan işadamı ve eğitimci Çetin Nazik; "Yeter ki kazanan Kars olsun, her şey Kars için" dedi.
Çetin Nazik; Nazik Şirketler Grubu bünyesindeki AKTİF kolejleri ve ACTIVE English'in kurucusu olarak Kars'ta yapmış olduğu hizmetler ve eğitim kurumlarındaki başarısı ile adından söz ettiriyor.

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ve MHP Teşkilatının tensipleriyle MHP’den Kars Belediye Başkan Adayı olmak istediğini söyleyen Çetin Nazik; Karslı hemşerilerinin vereceği destek ile Belediye Başkanı olmak ve Kars’a hizmet etme gururunu yaşamak istediğini ifade etti.

Çetin Nazik şu açıklamalarda bulundu:  “1996 - 2006 yılları arasında Kars’ta 400’e yakın ilk toplu konut projesini başlatıp, kısa bir sürede sonuçlandırıp, Kars halkının hizmetine sundum. Tarım Kredi Kooperatifinin, Susuz ve Boğazköy ilçelerinde görev yaptığım yıllarda, teşkilatın düzenlemiş olduğu muhasebe, finans ve krediler sınavında Türkiye 1’incisi olarak Kars Merkez Tarım Kredi Kooperatifi İl Müdürlüğüne atandım.  Aynı yıllarda Kars PTT Spor kulübü başkanlığı görevini yürüterek, Kulübü, bölge şampiyonluğuna taşıdım. Eğitim sektöründe yapmış olduğum yatırımlarla çok sayıda eğitim kurumunu halkın hizmetine sundum.  Kamuda ve özel sektörde sahip olduğum bilgi birikimim ile Kars'ı marka şehir haline getirmek, eşi benzeri görülmeyen mega projelerle birlikte Kars'ta belediye başkanlığına adayım" dedi.

Nazik şöyle devam etti: “Milliyetçi Hareket Partisi'nden Kars Belediye Başkan Aday Adaylığımı açıkladığımda kamuoyundan olumlu yansımalar gördüm. Kars halkının vefasına inandığım için şahsıma göstermiş oldukları teveccühe teşekkür ediyorum ve bu teveccühe de Allah’ın izniye layık olacağım.”

Nazik; Kars'ta sahada yapmış olduğu çalışma ve incelemelerde Kars'ın çok ihmal edildiğini gördüğünü söyleyerek: “Maalesef vatandaş beklentilerini sadece ’’Yolumuz yapılsın’’ noktasından çok farklı yerlere çekmişler. İnşallah hem Kars halkı, hem de MHP Genel Başkanım Sayın Dr. Devlet Bahçeli böyle bir ulvi görevi şahsıma tevdi edip yetki verirse,  şu an halkın beklentisi olan tüm hizmetleri yerine getireceğiz, yılların birikimi olan sorunları kökten çözeceğiz.” Dedi.

Nazik; “Neticede, biz Kars'ın kazanmasını ve gelişmesini istiyoruz.  Kars Belediyesi'nin Türkiye gündemine, yapmış olduğu hizmetlerle gelmesini istiyoruz. Kars'a olan vebal  ve vefa borcum adına Kars için hizmet etmeye hazırım. Yeter ki kazanan Kars olsun, her şey Kars için!'' şeklinde konuştu.
IMG_6573.jpg
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • burak hancı 01 Ocak 1970 02:00

    çetin nazik buyuk bir iş adamıdır . karsın suankı sorunlarını 20 yıl önceden tespıt etmıs ileri goruslu bır adamdır karsta ılk toplu konut projesını başlatıp lüks bınalarla göçe bi nebze engel olmuştur . spor dalında buyuk ısler basarmıstır. lütfen yorumlarımı araştırmalar sonrası yazalım bu adam karsa lüks bile

  • Muzaffer Sarıkaya 01 Ocak 1970 02:00

    Çetin bey rahmetli Kemal Sunal'a çok benziyor.Akrabalık var mı?

  • Nebi 01 Ocak 1970 02:00

    NAİF ALİBEYOĞ DİYECEM VALLAHİ

  • MEHMET 01 Ocak 1970 02:00

    NAİF NAİF BOŞ

  • ferhat 01 Ocak 1970 02:00

    Karsa yaptıgı yatırım nedir söyler misiniz?