SİYASET Haber Girişi : 01 Aralık 2018 13:27

MHP'nin Kars Belediye Başkan Adayı Çetin Nazik Oldu

MHP'nin Kars Belediye Başkan Adayı Çetin Nazik Oldu
Karslı işadamı Çetin Nazik'in, MHP Kars Belediye Başkan adaylığı açıkladı.

Kars Güncel-  2019 Mart yerel seçimlerinde Kars MHP'den Belediye Başkan Aday Adayı olan işadamı ve eğitimci Çetin Nazik Kars Belediye Başkan Adayı oldu.

Öte yandan MHP Kağızman Belediye Başkan adayı ise mevcut başkan Nevzat Yıldız olurken, Kars Arpaçay İlçesi Belediye Başkan Adayı Erdal MERT oldu.

 

ÇETİN NAZİK KİMDİR?
Çetin Nazik 4 Eylül 1965 yılında Nevruz Nazik ve Sehne Nazik çiftinin oğulları olarak Kars ilinde dünyaya gelmiştir. 4 çocuk sahibi bir aile babasıdır. 


1996 – 2006 yılları arasında Kars’ta 400’e yakın ilk toplu konut projesini başlatmış, kısa bir sürede sonuçlandırıp, Kars halkının ve kamuoyunun takdirini ve güvenini kazanmıştır. Tarım Kredi Kooperatifinin, Susuz ve Boğazköy ilçelerinde görev yaptığı yıllarda, teşkilatın düzenlemiş olduğu muhasebe, finans ve krediler sınavında Türkiye 1’incisi olarak Kars Merkez Tarım Kredi Kooperatifi İl Müdürlüğüne atanmıştır.

Aynı yıllarda Kars PTT Spor kulübü başkanlığı görevini başarı ile yürüterek, Kulübü, bölge şampiyonluğuna taşımıştır. Samsun bölge birliğinde 2 yıl daha görevini sürdürdükten sonra kendi isteğiyle istifa etmiştir. Bu vesile ile tamamen eğitime gönül veren Çetin Nazik, Cumhuriyetçi, Atatürkçü ve Milliyetçi nesiller yetiştiren ve bu prensipler doğrultusunda eğitim veren kurumlarını, büyük bir marka haline getirip, Türkiye eğitim camiasına kazandırmıştır.

Kars ile ilgili hazırladığı fizibilite raporlarını ve projelerini hayata geçirmek üzere, MHP Kars Belediye Başkan Aday Adaylığını kamuoyuna bildirmişti. Her fırsatta Karslı olmaktan gurur duyduğunu dile getiren iş adamı Çetin Nazik, günümüzde eğitim kurumlarının yanı sıra, ham madde üretim fabrikasına ve uluslararası bir iletişim ağı firmasına sahiptir.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Kars 01 Ocak 1970 02:00

    Çok yazık oldu