SİYASET Haber Girişi : 18 Kasım 2019 17:53

MHP Susuz İlçe Başkanı Değişti

MHP Susuz İlçe Başkanı Değişti
MHP Susuz İlçe Başkanlığına Erol Paşaoğlu atandı.
Kars Güncel- Milliyetçi Hareket Partisi Kars İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada; "Uzun süredir bir varlık gösteremeyen MHP Susuz ilçe başkanı ve yönetimi görevden alınarak, MHP Teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcısı Prof. Dr. E. Semih Yalçın’ın takdiri, MHP Genel Başkanı Devlet BAHÇELİ’nin onayı ile, MHP Kars İl Yönetim Kurulu Üyelerinden
Sn. Erol Paşaoğlu MHP Susuz İlçe Başkanlığına atanmıştır. 

MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, MHP Susuz İlçe Başkanlığına getirilen Erol Paşaoğlu’na yetki belgesini takdim ederek; uzun zamandır.  MHP Susuz İlçe Başkanlığımız bir varlık gösteremiyordu ama şimdi Cenab-ı Allah’ın izniyle MHP, Susuz da emin ellere emanet edildi. İlçe Başkanlığına atanan Sayın Erol Paşaoğlu ve kıymetli yönetimine güvenimiz ve inancımız tamdır. İnşallah MHP Susuz ilçemizde hak ettiği en güzel yere gelecektir. Susuz’umuza ve milliyetçi-ülkücü harekete hayırlara vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ederim." denildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.