YAŞAM Haber Girişi : 01 Ekim 2018 09:20

Milletvekilleri Arslan ve Kılıç'tan Sedanur'un Ailesine Taziye Ziyareti

Milletvekilleri Arslan ve Kılıç'tan Sedanur'un Ailesine Taziye Ziyareti
AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç,16 Eylül'de kaybolduktan 7 gün sonra cesedi bulunan Sedanur Güzel'in acılı ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Kars Güncel- Karsın Kağızman İlçesi Paslı Köyü'nde 16 Eylül günü meyve toplamak için evden ayrılan ve 7 gün sonra cansız bedenine ulaşılan Sedanur güzel'in köy mezarlığına defnedilmesi sonrası acılı aileye taziye ziyaretleri devam ediyor.

AK Parti Kars Milletvekilleri MKYK Üyyesi Ahmet Arslan, Tarım Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı Yunus, Kars Valisi Rahmi Doğan ve AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın Kağızman'ın Paslı Köyünde kaybolduktan 7 gün sonra cesedi bulunan Sedanur Güzel'in acılı ailesine taziye ziyaretinde bulundular.

Kars Miilletvekilleri Ahmet Arslan Yunus Kılıç, Kars Valisi Rahmi Doğan, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın Sedanu Güzel'in Ailesine teziye ziyaretinden bulunarak acili aileye başsağlığı dilediler. Katil yada katillerin biran önce bulunup adelete teslim edilmesi için gerekli bütün çalışmaların yapıldığını kaydeden Arslan ve Kılıç daha sonra taziye yerinden ayrılarak Kağızman'a geçtiler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.