TÜRKİYE Haber Girişi : 03 Şubat 2020 21:07

MSB Açıkladı İdlib'de Şehitlerimiz Var

MSB Açıkladı İdlib'de Şehitlerimiz Var
Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada İdlib'de Esed rejmi tarafından askerlerimize yönelik düzenlenen hain saldırıda şehit sayımız 7'ye yükseldi.

Kars Güncel- Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada; "İdlib’de çatışmaların önlenmesi maksadıyla bölgeye takviye olarak gönderilen unsurlarımıza Rejim tarafından 03 Şubat 2020 tarihinde yapılan yoğun topçu atışı ile gerçekleştirilen saldırıda yaralananlardan bir silah arkadaşımız ile bir sivil personelimiz daha yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Meydana gelen olayda şehit sayımız 6’ya yükselmiştir.
Hâlihazırda meşru müdafaa kapsamında hedefler ateş altına alınmaya devam edilmektedir. 
Şehit ve yaralı silah arkadaşlarımızın kanı yerde bırakılmayacak, bu menfur saldırıyı yapanlardan hesap sorulacak ve benzeri saldırılara karşı meşru müdafaa hakkımız en sert şekilde kullanılacaktır. 
Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." denildi.

Şehitlerimizin isimleri şöyle; Kadir Yıldız, Serkan Deprem, Onur Şükrü Özler, Uğur Kurt,Halil Demir, Gökhan Orhan, Uğur Katran 

Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmadı 76 Rejim Askeri Öldürüldü
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Suriye Rejim unsurlarının saldırısına ilişkin olarak “Rejim hedeflerine karşı anında gerekli mukabele misliyle gösterilmiştir. Şu ana kadar 54 Rejim hedefi ateş altına alınmış, 76 Rejim askeri etkisiz hale getirilmiştir" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Meryem COŞKUNEL 01 Ocak 1970 02:00

    Allah CC şehitlerimize rahmet eylesin yakınlarına sabır versin. yaralılarımızada acil şifalar nasip eylesin. Rabim güzel ülkemize bir daha böyle acılar yaşatmasın. Ülkemizin huzuru ve güvenliği için 7/24 hizmet eden tüm güvenlik güçlerimizin gücüne Rabbim CC güç versin. Ülkemiz bölgede söz sahibi olduğundan gerek içeride dış bağlantılı hainler gibi gerek dışarıdaki hainler de boş durmayacak ama unutulmamalıdırki TÜRKİYE CUMHURİYETİ tüm milletiyle ebediyete kadar yaşıyacakdır... unutulmamalıdır Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan tüm fertlere TÜRK MİLLETİ deniyor...