KARS Haber Girişi : 22 Şubat 2019 14:18

Naif Alibeyoğlu'ndan Adaylık Cevabı

Naif Alibeyoğlu'ndan Adaylık Cevabı
Kars DSP'den Belediye Başkan Adayı olan Naif Alibeyoğlu'nun adaylığının düşürülmesi için seçim kuruluna itiraz eden partilere Naif Alibeyoğlu cevap verdi.

Kars Güncel-Adaylığı için seçim kuruluna itiraz eden partilere cevap veren Alibeyoğlu kendileri için demokrasi isteyenler başkalarını bu haktan mahrum bırakmaya çalışmaları ne denli samimi diyerek tepki gösterdi. 

Alibeyoğlu bu duruma tepki göstererek dilekçeler karşısında verdiği cevapta daha önceleri bazı partilerin kendisine adayımız ol çağrısında bulunduğunu ima ederek şu cevabı verdi:"Birileri komplo peşinde. Benim aday olamayacağımla ilgili Seçim Kuruluna itiraz dilekçesi vermişler. Demokrasi adına utanç verici bir durum. Kendileri için demokrasi isteyenler başkalarını bu haktan mahrum bırakmaya çalışması ne denli samimi ? 
YSK nun 326 nolu kararı ve böylesi yaşanmış  ve yaşanan binlerce örnek var.  
Ne yani kirli pazarlıklara seyirci mi kalmalıydık ? Kamuoyu yoklamaları neticesinde ”adayımız sensin” diyenler ya da “bizim adayımız ol” diyenler neden böyle bir çaba içinde?
Bu benim tarzım değil. Gelin bu şehre ne yapabiliriz,projelerimiz  ne? Bunları konuşalım. Saygılarımla..."

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.