EĞITIM Haber Girişi : 17 Aralık 2018 17:56

Öğrencilerden Türk Silahlı Kuvvetlerine Anlamlı Destek

Öğrencilerden Türk Silahlı Kuvvetlerine Anlamlı Destek
Lise ve ilkokul öğrencilerinden oluşan 25 kişilik öğrenci grubu 2 gün çeşitli işlerde çalışarak elde ettikleri geliri, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı'na bağışlayarak anlamlı bir destek vermiş oldular.

Kars Güncel- Bahçeşehir Koleji Anadolu Lisesi ve Şehit İzzet Özkan İlkokulu öğrencileri Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı’na bağış gerçekleştirdi.

Bahçeşehir Koleji Anadolu Lisesi’nin 25 öğrencisi iki gün boyunca çeşitli işlerde çalışarak elde ettikleri geliri TSK Güçlendirme Vakfı’na bağışladı. Yaptıkları bağışlarla Türk Savunma Sanayiinin gelişmesine katkı sağlayan öğrenciler, bağışlarının nerelerde kullanıldığını yerinde görme fırsatına da sahip oldu. Vakfımız bağışçısı olan Bahçeşehir Koleji Anadolu Lisesi öğrencileri Vakfımızın Bağlı Ortağı ve Türk Savunma Sanayiinin en önemli iki kuruluşu ASELSAN ile TUSAŞ’ı ziyaret etti.

Bağlı Ortaklıklarımızın çalışmaları hakkında bilgi alan öğrenciler şirketlerimizin ürünlerini yakından inceledi. Şehit İzzet Özkan İlkokulu’nun büyük yürekli öğrencileri harçlıklarından biriktirdikleri kumbaraları TSK Güçlendirme Vakfı Genel Müdür Vekili Sadık PİYADE’ye elden teslim etti.

Minik bağışçılarımızdan bağış kumbaralarını teslim alan Genel Müdür Vekilimiz Sadık PİYADE, “Vakfımızın ve Bağlı Ortaklıklarımız ASELSAN, TUSAŞ, ROKETSAN, HAVELSAN, İŞBİR ve ASPİLSAN’ın da kurulmasına vesile olan bu dayanışma ruhudur.” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.