KARS Haber Girişi : 07 Aralık 2018 23:22

Ömer Bulut Şehitler Mahallesi Muhtar Adayı

Ömer Bulut Şehitler Mahallesi Muhtar Adayı
Şehitler Mahallesi'nin 2 dönemdir başarılı ve çalışkan muhtarı Ömer Bulut, 2019 yılı Mart ayında yapılacak yerel seçimler için tekrar muhtar adayı olduğunu açıkladı.
Kars Güncel- Karsın gelişmiş ve büyük mahallerinden olan Şehitler Mahallesi'nin başarılı ve çalışkan muhtarı Ömer Bulut yeniden muhtarlık seçimine gireceğini belirterek tekrar aday olduğunu açıkladı.

Kars'ta 2004-2009 yılları arasında muhtar baş azalığı, 2009-2014 ve 2014-2018 yılları arasında ise 2 dönem Şehitler Mahallesi Muhtarlığı görevini yürüten, vatandaşlar tarafından sevilen başarılı ve çalışkan muhtar Ömer Bulut, "Sorun üreten değil çözüm bulan Muhtar" olmak istediğini belirterek 2019 Mart yerel seçimlerinde 3. dönem muhtarlık için vatandaşlardan desteklerini istedi.

Şehitler Mahallesi Muhtar Adayı Ömer Bulut, “Gelecek vaat eden nesillerimiz için daha yaşanabilir bir mahalle hayalimiz için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Bu nedenle tekrar aday oldum, seçilmem halinde mahallemizde yaşayan herkesin, geçmiş yıllarda olduğu gibi derdi ve sorunuyla yine yakından ilgileneceğim. Vatandaşımız artık yaşam standartlarının yükselmesi, daha etkin ve hayatını kolaylaştıran bir yönetim ve hizmet anlayışını her alanda görmek istiyor. Bu açıdan, bende bunun farkında ve bilincinde olarak, ekmeğini yediğim, havasını soluduğum Karsımızda Şehitler Mahallesi'ne tekrar muhtar adayı olup hizmet etmek istiyorum ” dedi.
Yaklaşan yeni yıl vesilesiyle de; 2018 yılının ülkemize ve milletimize sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz eder, yeni yılınızı en içten dileklerimle kutlarım." ifadelerini kullandı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Hele bah hele bahhh 01 Ocak 1970 02:00

    Evinde kaçak elektrik kullanan muhtarrr ömere bahh hele hizmet için bir daha adaymış pehhh.

  • MAHALLELİ 01 Ocak 1970 02:00

    MUHTAR SENİN YETER DAHA İKİ DÖNEM VERDİK BU DÖNEM OYLAR İBRAHİM ŞEKERE

  • Şehitler Mahallesi sakinleri 01 Ocak 1970 02:00

    Yıllardır başarılı tecrübeysiyle Şehitler Mahallesine verdiği hizmetleri takdire şayan mahallenin olarak sizi hep birlikte tekrar destekleyeceğiz Hayırlı olsun Muhtarım