EĞITIM Haber Girişi : 20 Şubat 2019 14:00

Rektör Kapu ve Yönetiminden Akademik Birimlere Ziyaret

Rektör Kapu ve Yönetiminden Akademik Birimlere Ziyaret
Kafkas Üniversitesi Rektörü Hüsnü Kapu, Rektör Yardımcıları ve Genel Sekreter Yardımcılarının katılımıyla Üniversite akademik birim ziyaretlerine başladı.

Kars Güncel-İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Eğitim Fakültesi, Mühendislik - Mimarlık Fakültesi ve Veterinerlik Fakültesine gerçekleştirilen ziyaretlerde fakülte dekanları tarafından birimleri hakkında üniversite yönetimine  akademik ve idari işleyiş hakkında detaylı olarak bilgi verdi.

Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Kapu, yönetim olarak görevi devraldıkları günden itibaren üniversite, adalet, hakkaniyet ve liyakat ilkelerine bağlı kalarak, ayrım gözetmeksizin görev yaptıklarını belirterek, bu sorumluluk gereği yönetim olarak hedeflerinin Üniversiteyi ekip bilinciyle hep birlikte ileriye götürme çabası ve gayreti içinde olduklarını ifade etti. Gerçekleştirilen ziyaretlerde, akademik ve idari personelin görüş, beklenti ve şikayetleri doğrultusunda Üniversite yönetiminin gerekli düzenlemeleri yapacağı bilgisi verildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • VATANDAŞ 01 Ocak 1970 02:00

    hüsnü kapu'nun o makamda oturmaya liyakati var mıymış ki atayacağı kişilerin liyakatini takdir edebilsin ? ingilizce bilmeyen, başkalarının yayınlarıyla prof. ünvanı alan bir şahıs. yazık memleketin haline.