GÜNDEM Haber Girişi : 09 Ocak 2020 00:10

Saadet Öğretmenin Başlattığı Mücadele Türkiye'nin Her Yerine Yayılıyor

Saadet Öğretmenin Başlattığı Mücadele Türkiye'nin Her Yerine Yayılıyor
Saadet Özkan isimli öğretmen ve iş insanı Yücel Ceylan tarafından kurulan Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği çocuk istismarlarıyla mücadele ediyor.
Kars Güncel-İzmir’in Menderes İlçesinde öğretmenlik görevi yaptığı sırada; okul müdürünün 6 kız öğrenciye cinsel istismarda bulunduğunu farkederek bunun mücadelesini veren ve okul müdürünün 82 yıl 6 ay hapis cezası almasını sağlayan ve bu mücadelesi ile uluslararası cesur kadınlar ödülünün sahibi olan Saadet Özkan ile Mersinli iş adamı Yücel Ceylan tarafından kurulan Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği yurdun dört bir yanında çocuk istismarı ile mücadele ediyor. 46 ildeki yapılanması, 40 bini aşkın gönüllü üyesi ile toplumun her kesimine farkındalık eğitimi veren dernek, aynı zamanda gönüllü avukatları eşliği ile istismara maruz kalan çocuklarımızın ve ailelerinin yanında oluyor. Yakın bir zamanda Avrupa’nın ve Türkiye’nin ilk önleme merkezlerini açacak olan dernek herkesin desteğini bekliyor. Onlara destek olmak için tek yapmanız gereken www.ucim.org.tr sayfasını ziyaret etmek ve bu mücadelede onların yanında yer almak.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.