KARS Haber Girişi : 18 Haziran 2018 15:08

Sabri Güner Kars'tan Seslendi, Bakan Arslan'a Sahip Çıkalım

Sabri Güner Kars'tan Seslendi,  Bakan Arslan'a Sahip Çıkalım
Eski Kars Milletvekillerinde Sabri Güner Kağızman'da yaptığı konuşmada; Cumhurbaşkanı başkanına ve onun en güçlü bakanlarından biri olan Ahmet arslana sahip çıkalım " dedi.
Kars Güncel- Eski Kars Milletvekili Sabri Güner Kağızman'da 24 Haziran'da yapılacak olan seçim çalışmalarına destek için Kars'a geldi.
Sabri Güner Karsın Kağızman İlçesinde esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi. Güner'e Kağızmanlı vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Eski Milletvekili Güner burada yaptığı konuşmada; "Ahmet Arslan bizim gururumuz onurumuz, sahip çıkalım. Ben yılarca vekillik yaptım siyaset yaptım. Kars tarihinde görülmemiş yatırımlar hizmetleri Bakanıyla birlikte almaya başladı. Böyle hizmetler yatırımlar Kars’a bir daha gelmez bütün görüşlerimizi bir kenara bırakalım Cumhurbaşkanı başkanına ve onun en güçlü bakanlarından biri olan Ahmet arslana sahip çıkalım yoksa bizi kınarlar şunlara bakın KARS bakanına sahip çıkamadı derler." şeklinde oldu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.