KARS Haber Girişi : 27 Kasım 2018 16:28

Sarıkamış'a Kötü Haber! 43 Milyon Tl'lik Yatırım Seneye Kaldı

Sarıkamış'a Kötü Haber! 43 Milyon Tl'lik Yatırım Seneye Kaldı
Sarıkamış Kayak Merkezine Kars Valiliği tarafından yaptırılan ve yeni sezonda hizmete gireceği duyurulan 43 milyon TL bedelli modern kapalı telesiyej sistemin bu sezon yetişmeyeceği iddia edildi.

Kars Güncel-Sarıkamış Kayak Merkezine yapılan ve yaklaşık 43 Milyon Tl'ye mal olan 2. Pist telesiyej çalışmalarının bu dönem bitmeyeceği ve yeni sezona yetişeceği iddia edildi. 43 milyon TL bedelli modern kapalı telesiyej sistemi olarak bu geçtiğimiz eylül ayında temeli atılan yeni 2 pist telesiyej çalışmalarının durdurulduğu iddia edildi.

Sarıkamış Kayak Merkezinde geçtiğimiz eylül ayında yapımına başlanan Cıbıltepe Kayak Merkezindeki 2.Etapta yapılan 1800 metre uzunluğundaki 6 kişilik sandalyeli kapalı sistem Telesiyej tesisinin yapım çalışmalarının neden durdurulduğu konusunda resmi kaynaklardan herhangi bir açıklama yapılmazken çalışmaların ne durumda olduğu hakkında da bir bilgiye ulaşılamadı. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.