YAŞAM Haber Girişi : 21 Temmuz 2018 13:15

Sarıkamış Belediyesi 7. Çocuk Parkını Yapıyor

Sarıkamış Belediyesi 7. Çocuk Parkını Yapıyor
Sarıkamış Belediyesi Başkanı Göksal Toksoy, Sarıkamış’a kazandırılan 7. Çocuk parkı ve oyun alanı parkının yapımına başlandığını duyurdu.

Kars Güncel- Göreve geldiği gün her mahalleye bir çocuk parkı yapımının sözünü verdiğini ifade eden başkan Toksoy; “Her Mahalleye bir park yapımı sözümüz vardı. Çok şükür 7. Çocuk parkı ve oyun alanları parkımızı gerçekleştireceğiz inşallah.” dedi.
Kazım Karabekir Mahallesi parkına başlandığını anlatan Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy daha sonra Şehitler mahallesine de yine çocuk parkı yapacaklarını dile getirerek şu ifadelere yer verdi; “Kazım Karabekir Mahallesi (Beşevler) Parkına başladık. Her Mahalleye bir park yapımı sözümüz vardı. Çok şükür 7. Çocuk parkı ve oyun alanları parkımızı gerçekleştireceğiz inşallah. Arkasından son parkımızı da Şehitler Mahallemize yapacağız. SODES katkıları ile yapacağımız park 5000 m2 üzerine kurulacak ve içinde çocuk oyun grupları, spor oyun aletleri, kamelyalar, banklar, yürüyüş yolları ve spor sahaları yer alacak. Şehitler diyarı güzel İlçemize ve Beşevlerdeki hemşerilerimize şimdiden hayırlı olsun.”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.