SİYASET Haber Girişi : 03 Nisan 2019 13:49

Sarıkamış Belediyesi'nde Devir Teslim Töreni

Sarıkamış Belediyesi'nde Devir Teslim Töreni
31 Mart seçimlerinde Sarıkamış Belediye başkanı seçilen Harun Hayali bugün düzenlenen devir teslim töreni ile Sarıkamış Belediye Başkanlığı görevine başladı.
Kars Güncel- 31 Mart Mahalli İdareler seçimleri sonrasında Karsın Sarıkamış İlçesi'nde seçime giren AK Parti adayı Göksal Toksoy ile MHP adayı Harun Hayali arasındaki seçim yarışı sonucunda Sarıkamış Belediye Başkanı olarak MHP'li Harun Hayali seçildi.

İlçe seçim kurulundan mazbatasını alan Harun Hayali ve beraberindekiler Sarıkamış Belediye Başkanlığı'na gelerek devir teslim töreni gerçekleştirildi. Seçimi kazanarak Sarıkamış Belediye Başkanı seçilen Harun Hayali burada yaptığı konuşmada; "Bize oy veren bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum, Allaha şükürler olsun bu kutlu ilçeye hizmeti bize nasip etti.  Göksal Toksoy başkanımıza da ilçemize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah ilçemiz için projelerimizi gerçekleştireceğiz." dedi.

Belediye Başkanlığı görevini devreden AK Partili Göksal Toksoy ise yaptığı konuşmada; " Beş yıl boyunca bize ilçemize hizmet etme veren halkımıza teşekkür ediyorum. Bu seçimlerde halkımızın bu görevi layık gördüğü Harun Hayali beye yeni görevinde başarılar diliyorum" dedi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.