KARS Haber Girişi : 11 Ağustos 2018 19:48

Sarıkamış'ın Mahalleleri Sıcak Asfalta Kavuşuyor

Sarıkamış'ın Mahalleleri Sıcak Asfalta Kavuşuyor
Sarıkamış Belediyesi yaz sezonuna girdiği günden beri asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Son olarak ise ilçe merkezinde bulunan Kazım Karabekir Mahallesinin yollarını sıcak asfalta kavuşturdu.

Kars Güncel- Sarıkamış Belediye Başkanı Köksal Toksoy; Stabilize yolları kullanan Kazım Karabekir Mahallesakinlerinin artık sıcak asfalt kullanacaklarını dile getirerek açıklamasında kaydetti; "Şimdiye kadar Yol Kaplaması olmayan Kazım Karabekir Mahallesinin (Beşevler) yollarını Sıcak Asfalt Kaplaması (BSK) ile buluşturduk. Şimdiye kadar Stabilize yolları kullanan vatandaşlarımız artık standardı çok yüksek yolları kullanacak. İlçemizin Altyapıları olan su ve kanalizasyon şebekesini yeniledikten sonra söz verdiğimiz gibi bütün mahallelerin yollarını kilit parke taşından daha kaliteli ve konforlu sıcak asfalt ile kaplıyoruz. Bu çalışmamız tüm mahallelerde devam edecek. Desteklerinden dolayı 25.Dönem UDH Bakanımız Milletvekilimiz Sayın Ahmet Arslan ile Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı Milletvekilimiz Sayın Yunus Kılıç'a, Belediye Meclis üyelerimize, çalışmalarından dolayı Belediye personelime ve yüklenici firma çalışanlarına teşekkür ediyorum. Sarıkamışlı hemşerilerimize hayırlı olsun."

Görüntünün olası içeriği: açık hava ve doğaGörüntünün olası içeriği: bitki, ağaç, açık hava ve doğaGörüntünün olası içeriği: gökyüzü, ağaç, açık hava ve doğaGörüntünün olası içeriği: gökyüzü, açık hava ve doğaGörüntünün olası içeriği: gökyüzü, açık hava ve doğaGörüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, açık hava ve doğaGörüntünün olası içeriği: 1 kişi, gökyüzü ve açık havaGörüntünün olası içeriği: açık hava ve doğa

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.