SPOR Haber Girişi : 05 Aralık 2018 20:29

Sarıkamış Kayak Merkezi 8 Aralık'ta Sezon Açılışı Yapacak

Sarıkamış Kayak Merkezi 8 Aralık'ta Sezon Açılışı Yapacak
Türkiye'nin en güzel ve özel kayak merkezi olan Sarıkamış Kayak Merkezi 8 Aralık 2018 Cumartesi günü yeni sezon açılışını yapacak.
Kars Güncel- Kayakserverlerin önemli tatil mekanlarından olan Karsın Sarıkamış İlçesi'ndeki Sarıkamış Kayak Merkezi'nde kayak ve sportif faaliyetlerin yapılması için yeterli miktarda kar seviyesine ulaşmasıyla birlikte yeni sezon açılışı için çalışmalar başladı.

Kayak pistlerinde bulunan karlar özel kar makinesi olan snowtrack ile ezme çalışmaları yapılmaya başlandı. Sarıkamış Kayak Merkezi için sosyal medya hesabı olan Sarıkamış Kayak Grubu sezon açılışını takipçilerine; "Müjdeeee!!! 8 Aralık cumartesi tesis açılıyor,Tesiste çalışmalar başladı pistler hazırlanıyor." şeklinde duyurdu.

Öte yandan inşaat çalışması başlayan yeni telesiyejin orta kafe kısımlarındaki çalışma alanlarının fileler ile güvenlik önlemi alındığı ve kayak severlerin bu kısımlarda güvenlik işaretlemelerine dikkat etmeleri gerektiği bilgiside paylaşıldı.
 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.