KARS Haber Girişi : 14 Ekim 2017 16:06

Sarıkamış Kayak Merkezinde Yeni Dönem Başlıyor

Sarıkamış Kayak Merkezinde Yeni Dönem Başlıyor
Kars'ta bulunan Sarıkamış Kayak Merkezinde yeni sezonda yeni güvenlik tedbirleri uygulamaya başlayacak. Akıllı Kent Kars projesi kapsamında Sarıkamış Kayak Merkezi kayak pistlerinde güvenlik kameraları ile takip ve ücretsiz internet alanları yapılaca
Kars Güncel- (Kars Güncel Özel Haber) Kars'ta bulunan Sarıkamış Kayak Merkezi, Orta Kafe, Sarıkamış Kütük Ev'de Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın talimatları, AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey ve Kars Valisi Rahmi Doğan'ın destekleri ile Ulaştırma Bakanlığı tarafından Türk Telekom Kars İl Müdürlüğü'ne yaptırılan Akıllı Kent Kars uygulamasına yeni alanlar dahil edilmeye başlandı.
Sarıkamış Kayak Merkezi'nde bulunan Telesiyej 1. Turnike, Telesiyej 2. Turnike, Orta Kafe, Karanlık Dere pistlerinde kayak sporu yapan yerli ve yabancı turistlerin güvenlik ve kontrollerini sağlamak amacıyla 5 ayrı noktada güvenlik kameraları ile takip sisteminin yapılması için çalışmalar başladı. Akıllı Kent Kars uygulaması ile ayrıca Orta Kafe ve bu alanda ücretsiz Wifi noktaları oluşturularak yeni bir hizmete başlanılacak.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.