YAŞAM Haber Girişi : 28 Kasım 2019 12:34

Sarıkamış Kütük Ev 2020 Kış Sezonunu Açtı

Sarıkamış Kütük Ev 2020 Kış Sezonunu Açtı
Kars İl Özel İdaresi tarafından 2016 yılında yapımına başlanan ve 2017 yılında hizmete açılan Sarıkamış Kütük Ev yeni sezona yeniden merhaba dedi.

Kars Güncel-Geçtiğimiz yıllarda yaptırılan ve Karslıların hizmetine sunulan Sarıkamış Kütük Ev yeni sezona merhaba dedi. 2020 Kış sezonu için yenilenen konsepti ve yeni menüsü ile Sarıkamış kayak merkezinin gözde mekanlarından olan Sarıkamış Kütük Ev, bu sezon yine kayak severlere ve Kars'a gelen turistlere yeni konsepti ile hizmet etmeye kaldığı yerden devam edecek.

Betonarme bodrum kat üzerine ahşap loglardan inşa edilen Sarıkamış Kütükev; bodrum, zemin ve ara kattan oluşmakta. Yaklaşık 80 kişilik restorantı ve 4 adet oda (double yatak) ile hizmet veren kütük ev, eşsiz Sarıçam ormanlarının temiz havasını ve kış mevsiminde kristal toz karda kayak yapma imkanını müşterilerine sunuyor.

Kayak severlerin eşsiz Sarıçam Ormanları arasında kristal karlar üzerinde yaptıkları Kayak ve Snowboard molalarında uğradıkları Sarıkamış kayak merkezindeki Kütük Ev her sezonda olduğu gibi yine bu sezonda da vatandaşlara kaliteli, temiz ve fiyat olarak ta uygun bir şekilde hizmet etmeye devam edecek. Sarıkamış Kütükev'in kış sezonuna yeniden merhaba demesiyle birlikte kayak severler kayak yaptıktan sonra özellikle kafe tarzı olarak Kars il özel idaresi Sarıkamış Dağ A.Ş. bünyesinde faaliyet gösteren Kütükev'i  tercih edecekler. 

İşletmesi Sarıkamış Dağ A.Ş. tarafından yürütülen Sarıkamış Kütük Ev’e 0 (474) 413 5454 numaralı telefondan ulaşarak bilgi alabilirken rezervasyon da yaptırılabiliyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.