ASAYİŞ Haber Girişi : 22 Kasım 2018 23:58

Sarıkamış'ta Emniyet'ten Narkotik Bilgilendirmesi

Sarıkamış'ta Emniyet'ten Narkotik Bilgilendirmesi
Sarıkamış İlçesinde bulunan kamu kurum ve kuruluşlarında görevli toplam 220 kişiye bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirildi.

Kars Güncel-Kars İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince; “İçişleri Bakanlığı Uyuşturucu ile Mücadele Politikası” belgesinde yer alan “15. Yerel Yönetimlerin Uyuşturucu ile Mücadelede Etkin Kullanımının Sağlanması” faaliyeti yapıldı. Bu kapsamda; Yerel yönetimlerin ve vatandaşların faaliyetlerimize destek olması ve ihbar mekanizmasını güçlendirmek amacıyla “Narkorehber Modülü” hazırlanarak eğitim faaliyetlerine başlanıldı.

Bu faaliyetler kapsamında 20.11.2018 günü Sarıkamış İlçesinde bulunan kamu kurum ve kuruluşlarında görevli toplam 220 kişiye bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirildi.

Uyuşturucu ticareti yapan, toplum sağlığına ve gençlerimize zarar veren zehir tacirleriyle mücadelemizin her yönüyle kesintisiz olarak devam edeceği bilinmelidir.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.