ASAYİŞ Haber Girişi : 10 Haziran 2018 21:55

Sarıkamış'ta Uyuşturucu Operasyonu, 2 Gözaltı

Sarıkamış'ta Uyuşturucu Operasyonu, 2 Gözaltı
Karsın Sarıkamış İlçesinde polis ekipleri tarafından şüphelendikleri araçla yapılan kovalamaca sonrasında araçta 14.98 gr metamfetamin ele geçirilirken, olayda 2 kişi gözaltına alındı.

Kars Güncel- Edinilen bilgiye göre, Sarıkamış İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince devriye esnasında şüphelendikleri aracı durdurmak istedi. Dur ihtarına uymayan otomobil yaklaşık bir kilometre sonra polis ekiplerince durdurularak araç sürücüsü C.K gözaltına alındı. Araçta yapılan aramada her hangi bir suç unsuruna rastlanmadı. Bunun üzerine polisler aracın kaçtığı güzergahta yaptıkları aramada yol kenarında kâğıt parçasına sarılı vaziyette ağırlığı 14.98 gr gelen metamfetamin maddesi buldu. Daha önceden de benzer suçlardan hakkında işlem yapılan C.G, sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Kars’ın Sarıkamış ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, vatandaşın huzur ve güveni için gece gündüz demeden çalışarak, yasa dışı işlerle uğraşanlara göz açtırmıyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.