KARS Haber Girişi : 15 Ocak 2019 20:03

Sarıkamışı Erzurum Gibi Gösterenlere Kar Kaplanları Grubundan Kınama

Sarıkamışı Erzurum Gibi Gösterenlere Kar Kaplanları Grubundan Kınama
Kars'ta bulunan Sarıkamış Kayak Merkezi'nin Erzurum gibi lanse edilmesine Sarıkamış Kar Kaplanları Kayak ve Snowboard Grubu'ndan kınama.
Kars Güncel- Kars'ta bulunan Sarıkamış Kayak Merkezi'nin Erzurum gibi lanse edilmesine Sarıkamış Kar Kaplanları Kayak ve Snowboard Grubu'ndan kınama.

Grup üyeleri Sarıkamış Kayak Merkezi'nde bir araya gelerek yaptığı açıklamada; "Bizler basın ve sosyal medyaya yansıyan Sarıkamış'ımız için yapılan haksızlıkları dile getirmek için toplandık. Geçtiğimiz günlerde kayak merkezimizde yaşanan ufak bir sıkıntıyı koskoca bir tesis batarmış gibi abartılarak Sarıkamış Kayak Merkezi'mizi baltalayacak haberler yapıldı.  Ve bu daha unutulmamışken haberlerde bir skandala daha imza atıldı. Kristal karı ve eşşiz çam ağaçları ile dans eden karlar ülkesi olarak anılan Sarıkamış Kayak Merkezi'mizde çekilen resim ve videoları Erzurum Palandöken Kayak Merkezi imiş gibi gösteren  lanse edenleri şiddetle kınıyoruz." dediler.

Olay konusu bir haber kanalında Sarıkamış Kayak Merkezi'ne ait görüntü ve fotoğrafların kullanılıp Erzurum Palan Döken Kayak Merkezi'nde yoğunluk yaşanıyor,"Palandökende Gençlerin Kızak Keyfi" denmesi üzerine açıklama yapıldığı belirtildi.

Haberin Videosu
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Cihangir 01 Ocak 1970 02:00

    444 1 178 i Arayın Erinmeyin Şikayet Edin Memleketimiz İçin Arayın SARIKAMIŞ KAYAK MERKEZİ erzurum un Malzemesi Olamaz Memleketimizi Sahipsiz Bırakmayalım Sizde Memleket İçin Taşın Altına Elinizi Değil Gövdenizi Koyun #BaşkaSARIKAMIŞYok #sarıkamışagel 🏂🎿⛷❄️