KÜLTÜR-SANAT Haber Girişi : 04 Kasım 2017 23:32

Sarıkamışlı Gençler GÖÇ Filmi Çekti

Sarıkamışlı Gençler GÖÇ Filmi Çekti
Kars'ın Sarıkamış İlçesinde imkansızlıklar ile imkan yaratılarak çekilen filmimizden Elde Edilen Tüm Gelir, Sarıkamış'ta Fabrika Kurulmak Üzere Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne aktarılacak.
Kars Güncel-Soğuk ve İşsizlik Karşısında Her Geçen Gün Eriyen Bir Şehir, Bağrında Yatan Doksan Bin Şehidin Işıkları İle Aydınlanan Sarıkamış, Umuda ve Geleceğe GÖÇ Ediyor. GÖÇ İmkansızlıklar ile imkan yaratılarak çekilen filmimizden Elde Edilen Tüm Gelir, Sarıkamış'ta Fabrika Kurulmak Üzere Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne Aktarılacaktır. Işıkların sönmediğini iki şehrimizde birisi Sarıkamış diğeri ise Çanakkale'dir. İki şehrimizde de Binlerce şehittin ışıklarıyla aydınlatır geceyi ve umut olur yoksulların gündüzlerine. Doksan bin şehit verilen Sarıkamış'ta her geçen gün insanlar göç ediyor. Göç olayını azaltmak ve aydınlık bir geleceğe umutla bakmak için bu kısa filmin yaptım. Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşayan tüm vatandaşlarımıza sesleniyorum; 'Göç' temalı kısa filmime youtube üzerinde desteklemeniz ve izlemeniz Sarıkamış'a bir fabrika kurulmasına vesile olacaktır. Bu fabrika binlerce gence ekmek kapısı olacak. Sizde bu fabrikanın taşında, kumunda, camında, çatısında yer almak ister misiniz? Kurulacak olan fabrikanın isminin Umut olmasını düşünüyoruz. Bu filmin senaristi ve yönetmeni METİN AKTAŞ olarak Youtube üzerinden elde edilecek tüm kazancı Sarıkamış ve halkı için kullanacağım. Tüm halkımızın bu sosyal projeye destek olmasını temenni ediyoruz. GÜNEŞİN DOĞDUĞU ŞEHRİMİZ VE ŞEHİTLER DİYARINDAN HERKESE SELAM OLSUN.



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.