GÜNDEM Haber Girişi : 27 Kasım 2017 23:33

Şark İçin Değil, Kars İçin Çalışan Emniyet

Şark İçin Değil, Kars İçin Çalışan Emniyet
Evet, Kars'ın geneline bakınca Kars İl Emniyet Müdürlüğü Personelleri Şark bitsin de gideyim derdinde değiller. Yani Kars'a güven veren bir emniyet var.
Kars Güncel- Haberin başlığı her şeyi özetliyor aslında. Ama biz yine de haklıya hakkını teslim etme anlamında ayrıntılı yazmak istedik Kars Emniyet Müdürlüğü'nü.

İşin aslına yani en başına gidelim. 15 Temmuz gecesine gidelim O hain geceye gidelim istiyoruz en kısa kestirme olarak emniyete o kara geceden başlayalım.  O kara gecede hainler Kars'ı teslim almak istediler ama eski Kars il emniyet müdürü Faruk Karaduman ve ekibi hainlere karşı vatandaşı da arkasına alarak dimdik durdular ve hainlere Kars'ı teslim etmediler. Halen kulağımızda Faruk müdürün telsiz anonsu "Kesinlikle Müsaade Etmiyoruz Görevimizin Başındayız, Şehrin Asayiş ve Güvenliğinden Polis Sorumludur" diyordu Faruk Müdür. Yani O Gece polis ve halkın dik duruşu hainleri püskürtmeyi başardı. Faruk müdür şimdi Gaziantep Emniyet Müdürü oldu. Allah Yardımcısı olsun diyoruz.  Evet, Faruk müdür Kars'tan gideli neredeyse 3 ay oldu. Faruk Müdür'ün yerine Ümit Müdür geldi. Kars İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik oldu. Bitirik müdür gelir gelmez ilk icraatını gösterdi. Kars Kale Asayiş uygulamalarıyla şehrin asayişini gözlemledi belki de. Şok uygulamalar yaptı Kars'a. Aslında belki de müdür bey bu uygulamalarla Kars'ı tanımaya çalışıyordu. İyide oldu Kars'ta polis haklının yanında haksızın da karşısında olduğunu göstermiş oldu bir kere daha uygulamalarıyla. Daha sonra hemen yeni müdürüne ayak uydurdu diğer müdürler, Komiserler ve polisler. Polis Kars'ta önceden de olduğu gibi 24 saat görevinin başında. En küçük bir ihbarı dahi değerlendiriyorlar. Şehrin asayiş konusunda en küçük bir huzursuzluğuna geçit veriyorlar, anında müdahale edip sorunu çözüyorlar. Kars'ı ve Karslıları kendi aileleri gibi görüyorlar. Nerede sorun varsa Kars'ta polis orada oluyor hemen. Asayiş Şube Müdürlüğü, Tem Şube Müdürlüğü, Güvenlik Şube Müdürlüğü, Kom Şube Müdürlüğü, Trafik Şube Müdürlüğü ve diğer birimler Kars'ın huzuru için hiç durmadan yorulmadan çalışıyorlar.

Kars'ın Emniyeti emin ellerde, Hep birlikte durmadan usanmadan, soğuk, sıcak demeden, mesai durumu gözetmeden çalışıyorlar, bizler bu insanlar hiç uyumazlar mı düşündüğümüz oluyor.

İnanın Kars'ı ve Kars halkını bizden daha çok düşünüyorlar. Şark İçin Değil Kars İçin Çalışan Kars Emniyet Teşkilatımıza Teşekkür ediyoruz. Asayiş Berkemal?

Kaynak: Karsolay

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.