GÜNDEM Haber Girişi : 16 Şubat 2019 23:25

Seçim Çalışmalarına Naif Alibeyoğlu Damgası

Seçim Çalışmalarına Naif Alibeyoğlu Damgası
Demokratik Sol Parti Kars Belediye Başkan Adayı Naif Alibeyoğlu, yaklaşan yerel seçimler öncesinde çalışmalarına son sürat devam ediyor.
Kars Güncel- DSP Kars Belediye Başkan Adayı olan Naif Alibeyoğlu, ev toplantıları, STK buluşmaları, esnaf ve kahvehane ziyaretleri de gerçekleştiriyor. Gittiği ve seçmenlerle bir araya geldiği her platformda büyük bir ilgiyle karşılanan Kars Belediye Başkan Adayı Naif Alibeyoğlu, önceki dönem belediye başkanı iken yapmış olduğu hizmetleri anlatırken, yeni dönemde hayata geçirilecek projelerini de anlatıyor. İstişareye dayalı, çözüm ve insan odaklı yönetim anlayışıyla Kars’ı yeniden zirveye taşıyacağını belirten Alibeyoğlu, yeni dönemin temellerini ise, başlatacağı KARS seferberliği ile inşa edeceğini anlatıyor.

Kars Belediye Başkan adayı Naif Alibeyoğlu, yürüttüğü seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla mahalle temsilciliği ve ev toplantılarında bir araya geliyor. Halkın ortak beklenti ve ihtiyaçları doğrultusunda üretilecek hizmetlerle hem gelinen noktayı değerlendiren ve hem de geleceğe dönük atılım planlarını paylaşan Alibeyoğlu, seçmenlere kulak vermeyi de ihmal etmiyor. Altyapıdan üstyapı hizmetleri ve çevre düzenlemesine, yeni istihdam alanları oluşturulmasından Kars’ta gündelik yaşamın hemen her alanına varıncaya kadar vatandaşların taleplerini dinleyen ve görüş alışverişinde bulunan Naif Alibeyoğlu, kenti kapı kapı dolaşıyor. Konuk olduğu her hanede Partisinin Kars olduğunu anlatan Alibeyoğlu, 31 Mart seçimlerinin yerelde Kars’ın, genelde ise Türkiye’nin geleceği açısından büyük önem taşıdığına vurgu yapıyor.

Kars Belediye Başkan adayı Alibeyoğlu, ev toplantılarıyla bir araya geldiği hane halklarını, çarşı ve pazarda da ihmal etmiyor. Seçim çalışmaları kapsamında planlanan güzergâhlarda esnaf ziyaretlerine de yoğunluk veren Alibeyoğlu, Kars ekonomisinin temel taşını teşkil eden esnafın sürekli yanında olduklarını, bundan sonraki süreçte de aynı duruşu ortaya koyacaklarını ifade etti.

Seçim çalışmaları çerçevesinde kahvehane ziyaretlerine ise çok özel bir yer ayıran Naif Alibeyoğlu, sohbet ortamında gerçekleşen her buluşmasında, esnaf ve vatandaşların çok büyük ilgisiyle karşılaşıyor. Karşılıklı sohbet ettiği tüm seçmenlerine Kars’ın yeni bir dönemin eşiğinde olduğunu anlatan Naif Alibeyoğlu, “Kars Bir Oksijen Çadırında, Kars’ı Oksijen çadırından çıkarmamız gerek. Kars artık eski Kars değil. İnşallah 31 Mart akşamı Kars’taki geri kalmışlık iklimi yerini gelişime, değişime ve dönüşüme bırakacak” ifadelerini kullandı.
Öte yandan Kars Belediye Başkan Adayı Naif Alibeyoğlu, Kars’taki sivil toplum kuruluşlarına yönelik hiçbir zaman bağlarının koparmadığının vurgusunu yaparak, seçim çalışmaları kapsamında da ilgiyi eksik etmiyor. STK’ların, şehirlerin gelişim sürecine olumlu katkı sunan dinamiklerin en başında geldiğini sürekli ifade eden Alibeyoğlu, yerel seçim sürecinde de, STK temsilcilerinin görüş ve önerilerini kayda geçiyor. STK’larla sürekli işbirliği halinde olan ve bu yönüyle belediyecilikte yeni bir model geliştireceğini belirten Allibeyoğlu, “STK’lar, kuşkusuz bizimle aynı hedefe doğru yürüyen yol arkadaşlarımızdır. Bugüne kadar ve bundan sonra da, STK’larımızın yanında olmaya devam edeceğimiz gibi, yol haritamızı da yine hep birlikte oluşturmaya gayret edeceğiz” vurgusunu yapıyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.