ASAYİŞ Haber Girişi : 14 Aralık 2018 10:42

Sedanur Güzel Olayında Flaş Gelişme, Katilleri Belli Oldu

Sedanur Güzel Olayında Flaş Gelişme, Katilleri Belli Oldu
Son Dakika, Karsın Kağızman İlçesinde kaybolduktan sonra köye 1 km mesafe uzaklıktaki alanda cesedi bulunan Sedanur Güzel olayının katil zanlıları belli oldu.
Kars Güncel- Kars Cumhuriyet Başcavsılığı tarafından, Başsavcı Mehmet Fatih Camgöz imzasıyla yapılan yazılı açıklamada soruşturmanın tamamlandığı ve üç şüpheli şahıs hakkında; "kasten öldürme ve çocuğun nitelikli cinsel istismarı suçlarından cezalandırılma istemiyle kamu davası açılmıştır." denildi.
Yapılan açıklamada; "Sedanur Güzel’in kaybolması ve cesedinin bulunması olayı ile ilgili yürütülen soruşturmaya dair kamuoyuna açıklama yapılması zarureti hâsıl olmuştur. 16.09.2018 günü kaybolan Sedanur Güzel’in cesedinin 23.09.2018 günü Kars ili Kağızman ilçesi Paslı köyüne 1 km mesafede taşların altına gizlenmiş olarak bulunması olayıyla ilgili olarak yürütülen soruşturma tamamlanmıştır Soruşturma sonucunda üç şüpheli şahıs hakkında kasten öldürme ve çocuğun nitelikli cinsel istismarı suçlarından cezalandırılma istemiyle kamu davası açılmış olup Cumhuriyet Başsavcılığımızca düzenlenen iddianame Kars 1. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.