BÖLGE Haber Girişi : 14 Kasım 2018 13:47

SERKA Yönetimi Bölge İçin Ağrı'da Toplandı

SERKA Yönetimi Bölge İçin Ağrı'da Toplandı
Serhat Kalkınma Ajansı’nın 61’inci Yönetim Kurulu Toplantısı Ağrı’da yapıldı.

Kars Güncel- Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Kars’ta faaliyet yürüten Serhat Kalkınma Ajansı’nın 61’inci Yönetim Kurulu Toplantısı Ağrı’da yapıldı. SERKA Yönetim Kurulu Başkanı Ağrı Valisi Süleyman Elban başkanlığında Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Konukevi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantının birinci oturumunda 2018 yılı mali destek programları ve güdümlü projeler görüşüldü.
 
Toplantının ikinci oturumunda Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın talebi doğrultusunda “Milli Teknoloji, Güçlü Sanayi Hamlesi Yolunda Sanayimizin Geleceği: Sorunlar ve Çözüm Önerileri” gündemi ile Yönetim Kurulu üyelerinin yanında üniversite rektörleri, İl Sanayi ve Teknoloji Müdürleri, KOSGEB İl Müdürleri, Organize Sanayi Bölgeleri Başkanları ile iş adamları, sanayiciler, sanayi derneklerinin temsilcileri ile bir araya gelinerek konuya yönelik görüş ve öneriler dile getirildi.  
 
Toplantıya; Ağrı Valisi Süleyman Elban, Kars Valisi Türker Öksüz, Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez, Iğdır Valisi Enver Ünlü, Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta ile İl Genel Meclisi Başkanları, Ticaret Odası Başkanları ve diğer kurul üyeleri katıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.