GÜNDEM Haber Girişi : 07 Ocak 2018 16:35

SoloTürk Sarıkamış Şehitleri Anma Programına Katılanları Üzdü

SoloTürk Sarıkamış Şehitleri Anma Programına Katılanları Üzdü
Kars'ta gerçekleştirilen Sarıkamış Şehitlerini Anma Programı'nın 103. yılında gösteri uçuşu gerçekleştirecek olan SOLOTÜRK F-16 Gösteri Ekibi, Erzurum'da yaşanan sis nedeniyle programını gerçekleştirememesi vatandaşları üzdü.
Kars Güncel- Kars'ta gerçekleştirilen Sarıkamış Şehitlerini Anma Programı'nın 103. yılında gösteri uçuşu gerçekleştirecek olan SOLOTÜRK F-16 Gösteri Ekibi, Erzurum'da yaşanan sis nedeniyle programını gerçekleştirememesi vatandaşları üzdü.
Sarıkamış Şehitleriyle Yürüyor etkinliğinde bugün saat 13.00’de - Yukarı Sarıkamış Şehitliğinde gerçekleştirilecek olan gösteri uçuşuna Erzurum'da yaşanan yoğun sis ve hava muhalefeti nedeniyle yapılamaması tören alanında bulunan on binlerce vatandaşı üzdü. SoloTürk Gösteri Uçuş Ekibi adına platformda kısa bir konuşma yapan ekip temsilcisi, vatandaşlardan özür dileyerek sinevizyon aracılığı ile Sarıkamış Şehitleri için gerçekleştirdikleri özel gösteri uçuşunu vatandaşlara izletti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.