YAŞAM Haber Girişi : 23 Ağustos 2019 20:59

Tarım Müdürü Düzgün'den Çiftçiye Whatsapp Mesajı

Tarım Müdürü Düzgün'den Çiftçiye Whatsapp Mesajı
Kars Tarım ve Orman İl Müdürü Hüseyin Düzgün Kars'ta tarım ve hayvancılık konusunda yaptığı çalışmalarla hem göz dolduruyor hemde takdir topluyor.

Kars Güncel-Kars Tarım ve Orman İl Müdürü Hüseyin Düzgün bir taraftan sahada olurken diğer taraftan da teknolojiyi kullanmaktan geri durmuyor. Telefon rehberinde bulunan 200 muhtar ve 50 iş adamına bilgilendirme mesajı atan Hüseyin Düzgün, "Tarım Bakanlığının % 50 hibe destekli proje başvurusu hakkında bilgiler gönderdi. Düzgün mesajının son kısmında ise vatandaşları daha ayrıntılı bilgi almaları için İl Müdürlüğü'ne davet etti.

Kars Tarım ve Orman İl Müdürü Hüseyin Düzgün'ün mesajı şöyle: "Merhaba, Tarım Bakanlığımızın % 50 hibe destekli proje başvurusu başladı. Yatırım konuları, tarımsal ve hayvansal ürünlerin işlenmesi depolanması ve paketlenmesine dönük yeni proje, tamamlama veya kapasite artırımını içermektedir. Ayrıca güneş enerjisi ile sera yapımı, ahırlarda elektrik enerjisi üretimi, büyükbaş küçükbaş ahır ağıl gibi sabit yatırım, Kaz hindi kümes kesimhane kombina yatırımları, balık yetiştiriciliği mantar yetiştiriciliği, gübre işlenmesi , çelik silo , soğuk hava deposu gibi yatırımlar. Yine kırsalda köyevi dağ evi tesisleri, balıkçı barınağı, arıcılar için makine ekipman, örtü altı tarım, süt sağım Makinesi, tankı, yem kırma makinası yem deposu gibi yatırımların yanında SİLAJ ve BALYA MAKİNASİ desteğinide içermektedir. Lütfen detaylı bilgi için İl Müdürlüğümüze bir çay içmeye geliniz.  Kazançlı bereketli günler diliyorum."

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.