KARS Haber Girişi : 21 Haziran 2020 12:00

Tarım ve Orman Bakanından Kars'a Müjde

Tarım ve Orman Bakanından Kars'a Müjde
Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli Kars Barajı açılış töreni için geldiği Kars'ta 5 projenin müjdesini verdi.
Kars Güncel- Kars'ta en büyük devlet yatırımları arasında olan ve tarımsal alanda büyük bir ekonomik katkı sağlayacağı belirtilen Kars Barajı açılış töreni için Kars'a gelen Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli müjdeleri verdi.

65. dönem UDH Bakanı, AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan'ın yaptığı paylaşımda; "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Bakanımız Bekir Pakdemirli'nin teşrifleriyle Kars Barajımızı hizmete aldık. Halkımıza hayırlı olsun. Kars’ımıza ve 44 köyümüze bereket getirecek olan barajın yapımında emeği olan herkese hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum. Valiliğimiz ve DSi’nin birlikte yaptığı çalışmalarla şehrimize değer katacak olan Kars Vadisi Projesi çalışmalarını Bakanımız Bekir Pakdemirli ile birlikte inceledik. Kaynak oluşturmak kadar yapmak da önemli. Başta Valimiz olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum."

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli inceleme ve açılış programları sonrasında Kars için 5 müjdeyi verdi. Kars'a yapılacak olan hizmetler ise; "-Kars Barajı sulaması 2. Etap ihalesi, 2-Kağızman Barajı; temel zemin ve sondaj sonrası inşaatın devamı, 3-Digor ilçe merkezi taşkın koruma, 4-Kars Çayı arıtması, 5-Sarıkamış Mescitli taşkın koruma" şeklinde ifade edildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.