SPOR Haber Girişi : 17 Şubat 2020 15:08

Türkiye Wushu Kung Fu Şampiyonasında Kars Başarısı

Türkiye Wushu Kung Fu Şampiyonasında Kars Başarısı
Karslı on sporcu Antalya'da gerçekleştirilen Türkiye Wushu Kung Fu Şampiyonası'nda dereceye girerek madalya kazandılar.
Kars Güncel- 3 - 13 Şubat 2020 tarihleri arasında Antalya'da gerçekleştirilen Türkiye Wushu Kung Fu Şampiyonası'na Kars Sipahi Gençlik ve Spor Kulübü antrenör Serkan Uslu koordinesinde on sporcuyla müsabakalara katıldı.

Müsabaka sonrasında katılım sağlayan sporcular 2 birincilik, 3 ikincilik, 5 kişide üçüncülük elde etti. Kars Sipahi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı ve antrenör Serkan Uslu yaptığı açıklamada; "İmkansızlıklar içerisinde ilimizi temsil etmek ve sporcularımızın başarılarını sergilemeleri için Antalya'da yapılan şampiyonaya katılım sağladık. Ben ve gençler kategorisinde şampiyon olan Ali Özmen mayıs ayında Bulgaristan'da yapılacak olan Avrupa Şampiyonasına katılmaya hak kazandık. Diğer 8 sporcumuzda Balkan Şampiyonasına katılmaya hak kazandılar.Kars bize sahip çıkmadı ama biz madalya alarak Karsı çok iyi bir şekilde temsil ettik. Şimdi Avrupa şampiyonası ve Balkan Şampiyonasın'da hem Karsımızı hemde ülkemizi gururlandıracağız." şeklinde açıklamada bulundu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.