SPOR Haber Girişi : 09 Mart 2020 21:38

TUTTUR.COM'DAN KARS AMATÖR FUTBOL KULÜPLERİNE BÜYÜK DESTEK!

TUTTUR.COM'DAN KARS AMATÖR FUTBOL KULÜPLERİNE BÜYÜK DESTEK!
TUTTUR.COM'DAN KARS AMATÖR FUTBOL KULÜPLERİNE BÜYÜK DESTEK!
Kars Güncel- 10. yılını kutlayan iddaa'nın resmi adresi tuttur.com, Kars amatör futbol kulüplerinin yanında! tuttur.com'da yapılan her kupon, amatör futbol kulüplerine maddi desteğe dönüşüyor. Karslılar oy veriyor; Kars’ın amatör futbol kulüpleri kazanıyor!

AMATOREDESTEK.COM
tuttur.com; taraftarları, amatoredestek.com sitesi üzerinden şehrinin takımını seçerek oy vermeye davet ediyor. Her ay Türkiye'nin 7 bölgesinden 7 amatör futbol kulübü futbolseverlerin oylarıyla seçiliyor. Bölge birincileri amatoredestek.com sitesinde ilan edilen miktarı almaya hak kazanıyor.

KUMBARA'DA BİRİKECEK
tuttur.com'da yapılan her kupondan elde edilen gelir, amatoredestek.com sitesindeki "Kumbara" bölümünde birikiyor. Tüm sporseverler de biriken yardım tutarını anlık olarak takip edebiliyor. Böylelikle Türkiye'deki 4000'in üzerinde faal amatör futbol kulübü gelir elde etme şansı yakalıyor.

PROJE 12 AY SÜRECEK
Şu ana kadar amatör futbol kulüplerine yapılan en büyük destek olarak kabul edilen bu sosyal sorumluluk projesiyle amatör futbol kulüplerine önemli bir katkı yapılması planlanıyor. Amatöre Destek Projesi 12 ay boyunca devam edecek; 80'in üzerindeki amatör futbol kulübüne katkıda bulunulacak.

ŞİMDİ SÖZ TARAFTARDA
Türkiye'nin dört bir yanındaki amatör futbol kulüplerini destekleyen; 18 yaşının üzerindeki spora, futbola ve amatör ruha inanan herkes, amatoredestek.com sitesi üzerinden oylama yaparak dilediği takımın kazanması için katkıda bulunabilecek. Aynı zamanda taraftarlar tuttur.com üzerinden iddaa oynayarak kulüplere aktarılacak olan tutarın artmasını sağlayabilecek.

BENİM ŞEHRİM, BENİM TAKIMIM!
Kars’daki amatör futbol kulüplerinden birine destek olmak isteyen taraftarlar amatoredestek.com'u ziyaret edip oy verebilirler. Taraftarlar, tuttur.com ya da amatoredestek.com'a üye olduktan sonra takımlarına oy vererek Kars kulüplerinin birinci olmasını ve ödülü kazanmasını sağlayabilir. Her taraftar her gün bir oy kullanarak takımının kazanmasına katkıda bulunabilir
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.