YAŞAM Haber Girişi : 23 Şubat 2019 23:32

Vali Öksüz Bülbül Mahallesinde Vatandaşları Dinledi

Vali Öksüz Bülbül Mahallesinde Vatandaşları Dinledi
Kars Valisi Türker Öksüz Bülbül Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Kars Güncel- Kars Valisi Türker Öksüz Bülbül mahallesindeki vatandaşlara hitap ederek: “Amacımız sizlerin sorunlarınızı en aza indirmek, ihtiyaçlarınızı gidermek, ihtiyaçlarınızın, sorunlarınızın giderilmesine vesile olmaktır. Bunun yanında günlük hayatınızı kolaylaştırmak, sıkıntılarınızı gidermek, huzurlu, mutlu bir şekilde yaşamanızı temin etmektir. Bizim amacımız, varlık nedenimiz sizlere hizmet etmektir. Sizlere hizmet ettiğimiz sürece kendimizi mutlu sayıyoruz. Sizlerin mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Sizler rahat, huzurlu, mutlu bir şekilde hayatınızı sürdürüyorsanız biz de mutluyuz, huzurluyuz, bizim idare anlayışımız budur. Bizim kapımız her zaman sizlere açıktır. Bir vatandaşımızın en küçük bir sıkıntısı varsa biz de üzülüyoruz. Kars gibi tarihi bir şehre hizmet etmekten gurur duyuyoruz. Bu ağır sorumluluğun bilincindeyiz. Sizlerden beklentimiz; birlik beraberliğinizi bozmayın. Aranıza sıkıntı, nifak sokmak isteyenlere fırsat vermeden bizlere yardımcı olmanız. Devlet ve millet birbirinden ayrılmayan, birbirini tamamlayan kavramlar. Sizler, bizlere destek olursanız, yardım ederseniz bizim de sizlere hizmet vermemiz kolay olur. Sizlerin huzur ve güvenliğiniz en başta gelir. Mahallenizdeki eğitim, sağlık, kültür, altyapı, yaşlılara, engellilere verilen hizmetler bizim sorumluluğumuzdur. Bunlar için sizlere hizmet ediyoruz. Taleplerinizi dinleyerek bu taleplerinizi yerine getirmeye çalışacağız. Gençlerimizin ve çocuklarımızın geleceği bizim için çok önemli. Lütfen çocuklarınıza dikkat edin. Uyuşturucu ve buna benzer kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, korumak zorundayız.  Terör örgütlerinin suç örgütlerinin içimize yaymak istenen davranışlarla ve olaylarla ilgili şüpheli gördüğünüz şahısları, olayları bizlere ihbar ediniz. Her zaman tüm ilgili kurumlarımıza rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Güvenlik güçlerimiz her zaman çalışıyor. Ama vatandaşımızdan destek alırsak işimiz çok daha da kolaylaşır. İnşallah sorunlarınızı çözerek, sıkıntılarınızı gidererek, daha iyi bir Bülbül Mahallesi oluşturacağız. Bunun için çok çalışacağız. Geldiğiniz için, özellikle kadın vatandaşlarımıza çok teşekkür ederiz.” Şeklinde konuştu. 
 
Vali Türker Öksüz’ün konuşmasının ardından vatandaşlara söz verilerek çeşitli konulardaki istek ve sorunları dinlendi ve sorunların çözümü için ilgili kurumlara talimatlar verildi.
 
Bülbül Mahallesi Halk Buluşması Toplantısına; İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yetkilileri katıldı. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.