KARS Haber Girişi : 10 Ocak 2019 15:34

Vali Öksüz'den Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Vali Öksüz'den Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı
Kars Valisi Türker Öksüz "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Kars Güncel- Kars Valisi Türker Öksüz "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi;"Demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından olan medya, vatandaşlarımızı hak ve sorumlulukları konusunda bilgilendirmekte, kamu ile vatandaş arasında adeta bir köprü vazifesi görmektedir.  
 
Gazeteci; halkın gözü, kulağı, sesidir. Tarafsız, özgür, ilkeli ve basın ahlak kurallarına uyan bir medyanın toplumsal kalkınmanın, gelişmenin sağlanmasında önemli yeri vardır. İletişim ve buna bağlı olarak etkileşim sürecinin belirleyici olduğu günümüzde gazetecilik, insanlara haber ve bilgi akışı sağlama gibi çok yönlü bir misyonu üstlenmektedir. Dürüst ve ilkeli bir yayıncılığı prensip edinerek, kamuoyunu aydınlatmak için her ortam ve şartta, sorumluluk duygusu içinde, büyük bir özveriyle çalışan basın çalışanlarının gösterdikleri çaba, takdire değerdir.
 
Bu duygu ve düşüncelerle; gecesini gündüzüne katarak, çeşitli zorluklar içerisinde kamuoyunun bilgilendirilmesi ve aydınlatılması işlevini yerine getirerek, önemli bir kamu hizmeti yapan basın mensuplarının “Çalışan Gazeteciler Günü” nü en samimi duygularımla kutluyor, aile yuvalarında sağlık, esenlik ve huzur dolu bir yaşam diliyorum."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.