KARS Haber Girişi : 31 Temmuz 2019 21:28

Vali Öksüz Mahallelinin Derdini Dinledi

Vali Öksüz Mahallelinin Derdini Dinledi
Kars Valisi Türker Öksüz, belirli periyotlarla gerçekleştirdiği halk buluşmaları kapsamında 30 Ekim Mahallesi’ni ziyaret ederek mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Kars Güncel-Program öncesinde kendisi bekleyen çocuklar ile bir araya gelerek onlarla bir süre sohbet eden Kars Valisi Türker Öksüz çocuklara çeşitli hediyeler verdikten sonra halk buluşmasına geçti.

Programda mahalle sakinlerine hitaben konuşan Vali Türker Öksüz; 30 Ekim Mahalle sakinleri ile bir araya gelmek, mahallenin sorun ve ihtiyaçlarını yerinde görüp ilk ağızdan dinleyerek gerekli çözüm yollarını üretmek amacıyla bir araya geldiklerini belirterek katılım gösterenlere teşekkürlerini iletti.

Ziyaret öncesinde mahallenin ihtiyaç ve talepleri konusunda kendisine iletilen altyapı, çevre düzenlemesi, ağaçlandırma, ışıklandırma, çocuklar için spor alanları başta olmak üzere diğer ihtiyaç ve sorunların çözümü için Valilik olarak gerekli desteğin verileceğini söyleyen Kars Valisi Türker Öksüz, ilgili kamu kurumları ile koordinasyon içinde gerekli çalışmaların yapılacağını vurguladı.

Konuşmasının ardından 30 Ekim Mahalle Muhtarı Gülsevim Akar ve mahalle sakinleri tarafından dile getirilen; taziye evi, alt yapı, gece bekçisi, dolmuş güzergahı, yeşil alan, sokak köpekleri ve çocuklar için oyun alanları başta olmak üzere diğer talep ve sorunları dinleyen Vali Öksüz, talep ve sorunların çözümü için ilgili kurumlara talimat verdi.

Kars Valisi Türker Öksüz’ün 30 Ekim Mahallesi’nde ki halkla buluşması programına; Vali Yardımcısı Serdar Demirhan, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik ile ilgili daire ve kurum amirleri eşlik etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.