YAŞAM Haber Girişi : 05 Şubat 2019 21:57

Vali Öksüz'ün Eşi Çocuk Evlerinde Kalan Çocukları Misafir Etti

Vali Öksüz'ün Eşi Çocuk Evlerinde Kalan Çocukları Misafir Etti
Kars Valisi Türker Öksüz’ün eşi Meral Öksüz, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı ‘Çocuk Evleri’nde kalan çocuklar ile Sarıkamış Kütük Ev’de bir araya geldi.

Kars Güncel- Kars Valisi Türker Öksüz'ün eşi Meral Öksüz, çocukların eğitim-öğretim yılının birinci dönemdeki başarılarını tebrik etmek, ikinci dönemde daha başarılı olmaları için moral ve motivasyonlarını arttırmak ve bazı çocuklarında doğum günlerini kutlamak amacıyla kahvaltı programı düzenledi. 
 
Sarıkamış Kütük Ev’de düzenlenen kahvaltıda çocuklar ile yakından ilgilenen Meral Öksüz, çocukların isteklerini dinledi ve çeşitli hediyeler verdi. Daha sonra Meral Öksüz öncülüğünde çocuklar kar üzerinde piknik yaparak, telesiyeje binerek, kayak yaparak gönüllerince eğlendiler ve keyifli vakit geçirdiler. Çocuklar, kendilerine ayılan vakitten ötürü teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler.
 
Kars Valisi Türker Öksüz’ün eşi Meral Öksüz'ün düzenlediği kahvaltı programında; Sarıkamış Kaymakamı, İl Emniyet Müdürü, İl Jandarma Komutanı ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü’nün eşleri de Hanımefendiye eşlik etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.