KARS Haber Girişi : 21 Ocak 2018 14:21

Vatandaş Yazdı Orta Kafenin Sandalyeleri Değişti

Vatandaş Yazdı Orta Kafenin Sandalyeleri Değişti
Sarıkamış kayak merkezinde bulunan Orta Kafenin hemen önünde bulunan sandalye ve masaların kırık olduğu vatandaş yazar yazmaz yetkililer duyarsız kalmayarak hemen yeniledi.

Kars Güncel- Kars’ta geçtiğimiz hafta sosyal medya Tiwitter üzerinden SarıkamışKayakGurubu Adlı hesap “Kayak yapmayanların bile büyük keyif aldığı yer, orta kafe...” diye paylaşım yapılmasının ardından bir vatandaş ise yapılan paylaşıma tekrardan; “Orta kafe çok güzel de dışarı da oturacak adam akıllı bir sandalye yok, çoğu kırık süngerli ıslak. Orta kafede dışarıda Adam akıllı oturulacak bir ortam yapmak çok mu zor. Sarıkamış’a yakışmıyor bu şekliyle.” Olumlu eleştirisel yorum yapınca yetkililer vatandaşın olumlu eleştirisine kulak tıkama yerine teşekkür ederek “Olumlu ve yapıcı eleştirileriniz için çok teşekkürler ediyorum, Haklısınız sevgili hocam en kısa sürede değişecek inşallah” diyerek sandalyelerin değişeceğinin bilgisini vermeleri üzerine aradan birkaç gün geçer geçmez Sarıkamış Kayak Merkezi Orta Kafenin önündeki sandalyeler yenilediler. Yetkililerin vatandaştan gelen olumlu eleştiriye kulak tıkama yerine çözüm üretmesi ise takdirle karşılandı.  

İşte Yapılan Paylaşım ve O Paylaşımlara Olumlu Eleştiriler ve yetkililerin olumlu paylaşımlara verdikleri cevaplar;

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.