SAĞLıK Haber Girişi : 15 Haziran 2018 15:04

Yaralı Köpeğin Hayatını Acil Doktoru Kurtardı

Yaralı Köpeğin Hayatını Acil Doktoru Kurtardı
Karın Sarıkamış ilçesinde aracın çarpıp kaçtığı köpeğin hayatını, Sarıkamış İlçe Devlet Hastanesi Acil Servis doktoru kurtardı.
Kars Güncel- Karın Sarıkamış ilçesinde aracın çarpıp kaçtığı köpeğin hayatını, Sarıkamış İlçe Devlet Hastanesi Acil Servis doktoru kurtardı.
Ramazan Bayramının ilk günü Karsın Sarıkamış İlçesinde meydana gelen olayda, sokak köpeğine aracın çarpıp kaçtığını gören vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Nöbetçi polis ekipleri ihbarın geldiği yere gittiğinde yaralı halde buldukları köpeği ekip araçları ile nöbetçi veteriner hekim bulunmadığı için son çare olarak Sarıkamış İlçe Devlet Hastanesi'ne getirdi.
Hastanede görevli Acil Servis doktoru ve çalışanları, polis ekipleri ile birlikte ekip aracında bulunan yaralı köpeği yere indirerek tedavi etti. 
Acil Servis doktorunun tıbbi müdahalede bulunduğu yaralı köpeğin araç çarpması dolayısıyla sol ön ayağı ve kafa kısmında yaralanmalar olduğu ve gerekli tedavilerin yapıldığı öğrenildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.