Yeni Kimlik Kart'larıda Kars'ı Teğet Geçti"> Yeni Kimlik Kart'larıda Kars'ı Teğet Geçti"> Yeni Kimlik Kart'larıda Kars'ı Teğet Geçti">
KARS Haber Girişi : 19 Ekim 2016 11:10

Yeni Kimlik Kart'larıda Kars'ı Teğet Geçti

<font color=Yeni Kimlik Kart'larıda Kars'ı Teğet Geçti" />
Kırıkkale'deki pilot uygulamadan alınan başarılı sonuçlar ile yeni kimlik kartları yeni belirlenen 10 bölgede vatandaşlara verilmeye başlandı. Erzurum, Erzincan, Artvin gibi komşu illerimiz olmasına rağmen yeni uygulama Kars'ı teğet geçti.
Kars Güncel- Nüfus cüzdanlarının yerini alacak çipli kimlik kartları dağıtımı Kırıkkale'deki pilot uygulamanın ardından 10 ile yaygınlaştırılacak. Rize, Trabzon ve Artvin'dekimlik kartı müracaatları alınmaya başlanırken, uygulama kısa süre içinde Erzincan, Erzurum, Adıyaman, Aksaray, Burdur, Uşak ve Yalova'yı kapsayacak şekilde genişletilecek.
İkinci fazda Rize, Trabzon ve Artvin'de kimlik kartı müracaatları alınmaya başlandı. Kısa süre içinde Erzincan, Erzurum, Adıyaman, Aksaray, Burdur, Uşak ve Yalova'nın aralarında bulunduğu 7 il daha uygulamaya dahil olacak.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.