EĞITIM Haber Girişi : 12 Ekim 2019 16:16

Yenişehir Ortaokulundan İki Branşta İl Birinciliği

Yenişehir Ortaokulundan İki Branşta İl Birinciliği
Kars'ta Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen müsabakalarda Yenişehir Ortaokulu hentbol ve masa tenisinde il birincilikleri elde etti.
Kars Güncel- Amatör Spor Haftası nedeniyle Kars İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından kent genelinde farklı branşlarda amatör spor müsabakaları gerçekleştirildi.

Kars'ta sporsal faaliyetlerde bir çok başarıya imza atarak adından sıkça bahsettiren Yenişehir Ortaokulu, Amatör Spor Haftası kapsamında ki etkinliklerde de yeni başarılara imza attı. Yenişehir Ortaokulu hentbolda kızlarda il birinciliği, erkelerde il üçüncülüğü, masa tenisi turnuvasında da il birinciliği elde etti.

Müsabakalarda dereceye giren öğrenciler ; "Beden eğitimi öğretmenleri  Kürşat Güven, Derya Özer Yurtsever ve okul müdürü Hikmet Gözaçan'a katkılarından ve kendilerine olan desteklerinden dolayı teşekkür ettiler."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.