KARS Haber Girişi : 07 Ağustos 2024 19:21

Adem Çalkın Köpek Saldırısına Uğrayan Şiyar'ı Ziyaret Etti   

Adem Çalkın Köpek Saldırısına Uğrayan Şiyar'ı Ziyaret Etti   
Şiyar Munzur isimli çocuk, Halitpaşa Mahallesi'nde  sokak hayvanlarının saldırısına uğradı.

Adem Çalkın Köpek Saldırısına Uğrayan Şiyar'ı Ziyaret Etti   

 

AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın  Kars Halitpaşa Mahallesi'nde  sokak hayvanlarının saldırısına uğrayan  Şiyar Munzur Türlü'yü ve ailesini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. 

 

Kars Milletvekili Adem Çalkın; " Bu durum maalisef içimizi sızlatıyor. Gün geçmiyorki yeni bir vaka ile karşı karşıya kalınmasın. Artık ülkemizde biz bu saldırılar, vakalar bitsin istiyoruz. Çocuklarımızın sokak köpekleri tarafından saldırıya uğramasının önüne geçmek için Hayvanları Koruma Kanunu'nda değişiklik yaptık.   Önümüzdeki yıllarda toplumsal bir sorun haline gelen, ailelerimizi zor durumda bırakan sokak hayvanlarının ıslah edilmesi ile birlikte bu sorun da artık ortadan kalkacak.  Millet olarak sokak hayvanlarının saldırısına yavrularımızın uğramamasını istiyorsak, hep birlikte bu yasanın uygulanmasına destek vermemiz gerekmektedir. Açıklamasında bulundu. 

 

Milletvekili Adem Çalkın; köpek saldırısına uğrayan  Şiyar'a geçmiş olsun dileklerini ileterek, vahim köpek saldırılarının ülkemizde son bulması temennisinde bulundu.