Kars'ta Fino Cinsi Köpekler Çalındı, Polis Harekete Geçti

Kars'ın Bülbül Mahallesi yakınlarında iki gece önce yaşanan hırsızlık olayı, hem güvenlik güçlerini hem de mahalle sakinlerini harekete geçirdi.

Kars'ta Fino Cinsi Köpekler Çalındı, Polis Harekete Geçti

Kars'ın Bülbül Mahallesi yakınlarında iki gece önce yaşanan hırsızlık olayı, hem güvenlik güçlerini hem de mahalle sakinlerini harekete geçirdi. Akşam saatlerinde bir evin bahçesinden Iğdır finosu cinsi iki köpek, kimliği belirsiz kişiler tarafından çalındı.

Olay anı çevredeki güvenlik kameralarına saniye saniye yansırken, görüntülerde iki şüphelinin köpekleri alıp hızla bölgeden uzaklaştığı görülüyor. Aynı şahısların bir gün önce de çevrede keşif yaptığı ve kameraların kadrajına yakalandığı tespit edildi.

Kars Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kamera görüntülerini inceleyerek köpek hırsızlarını yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. Hırsızların kimliklerinin tespiti ve çalınan köpeklerin bulunması için mahallede geniş çaplı bir araştırma başlatıldı.

Öte yandan köpeklerin sahibi ailenin küçük kızı, finoların kaybolmasından bu yana gözyaşı döküyor. Aile, köpeklerinin bir an önce bulunması için yetkililerden destek bekliyor.

Olay, son dönemde artan hayvan hırsızlıklarına karşı güvenlik önlemlerinin yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini bir kez daha gündeme getirdi.


27.04.2025 23:30:06