KARS Haber Girişi : 15 Kasım 2017 22:20

Kars Akademi ve Gençlik Merkezi Gençlere Sahip Çıkıyor

Kars Akademi ve Gençlik Merkezi Gençlere Sahip Çıkıyor
Kars İHH İnsani Yardım Derneği gençlerin gelişimine büyük katkı sağlayacak bir hizmeti sunmaya başladı.
Kars Güncel-Kars İHH İnsani Yardım Derneği olarak Gençlik ve Spor Bakanlığının Gençlik Projeleri Destek Programı Kapsamında açtığımız "Kars Akademi ve Gençlik Merkezi" gençlerimizin enerjilerini atabileceği boş vakitlerini değerlendirebileceği, sağlıklı yaşam için çeşitli spor aletlerinin bulunduğu sosyal aktivite salonu ve bilişim teknolojileri ile zenginleştirilmiş kütüphanesiyle hafta içi her gün açık olmakta ve faaliyetlerine devam etmektedir.

Bir İnsanın kendisini geliştirmesinin yetiştirmesinin elbette birçok yolu vardır. Ama en önemli iki yolundan birinin tabii ki bol bol kitap okumak olduğunu hepimiz biliyoruz. Kişinin kendisini geliştirmesi yetiştirmesinin bir diğer önemli yolu da yeni insanlarla tanışmasıdır. Her insanın bir dünya olduğunu düşünürsek yeni insanların bizim dünyamıza birçok yenilik katacağını da anlamış oluruz. Bu maksatla "HER HAFTA BİR ETKİNLİK" sloganıyla çıktığımız bu yolda geçen haftaki etkinliğimiz "Genç İHH Kaynaşma Çiğ Köfte Günü"nde, Gençlerimizin hoş sohbet edecekleri güzel bir ortam oldu.

Kars Akademi ve Gençlik Merkezinde bu haftaki etkinliğimiz "Gençler Masa Tenisi Turnuvası"dır. Merkezimizde gerçekleştireceğimiz turnuva sadece yarışma amaçlı değil aynı zamanda gençlerimizin dostluk, kardeşlik duygularını perçinlemektir. Neden Masa Tenisi diyecek olursak? Küçük yaşlardan başlayarak yaşam boyunca yapılabilecek nadir spor dallarından biri olduğundan ve tam bir centilmenlik ve dürüstlük gerektiren bir spor olduğu, bu centilmenliği insanların kazanılmış bir alışkanlık olarak günlük hayatlarında da uygulaya bildikleri içindir. Masa tenisi gençlerimizin sosyal ilişkilerini kuvvetlendirerek, onların kendilerine olan güvenlerini de üst seviyelere çıkaracaktır.

18.11.2017 cumartesi günü gerçekleştireceğimiz "Gençler Masa Tenisi Turnuvası"na katılım için Merkezimize başvurabilirsiniz. Yaptığımız ve yapacağımız tüm etkinlikler ücretsiz olup tüm gençlerimiz davetlidir.



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.