KARS Haber Girişi : 23 Haziran 2024 04:10

Kars'ın Sorunları Gökyüzüne de Ulaştı!

Kars'ın Sorunları Gökyüzüne de Ulaştı!
Kars'a yeni atanan müdür ortalıkta olmayınca CHP milletvekili açıklama yaptı.

Kars'ın Sorunları Gökyüzüne de Ulaştı!

 

Kars'a yeni atanan müdür ortalıkta olmayınca CHP milletvekili açıklama yaptı. Kars Havalimanı'nda yüzlerce vatandaş, uçuşların iptal edilmesi ya da gecikmesi nedeniyle mağduriyet yaşadı.

 

Durumun ilginç tarafı ise yolculara verilen boş kağıt oldu. Havalimanında saatlerce uçuş saatini bekleyen yolculara konuya ilişkin bilgi verilmezken, havalimanı çalışanları tarafından boş bir kağıda 'iptal' yazılarak bekleyenlerin eline tutuşturulması tansiyonu yükseltti.

 

Ulusal haber kanallarının da ekranlara taşıdığı olayda Kars Havalimanı'nın içler acısı durumu konu edinirken, yolcuların tepkisi ve yeni atanan müdürün yokluğu dikkatlerden kaçmadı.

Cumhuriyet Halk Partisi CHP Kars Milletvekili İnan Akgün Alp'in duyarsız kalmayarak yetkililerle iletişime geçip yolculara bilgi aktarması akıllara müdürün vekilden daha mı ulaşılmaz olduğu sorusunu getirdi.

 

'Havaalanında Kars uçağı yolcuları saatlerdir mahsur kaldı. Ulaştırma Bakanı ve yetkililer yolculara bilgi vermedi.' diyen Alp, paylaşımında;

"Temaslarımız üzerine 13.55 de kalkması gereken Ankara uçağının 22.30 da kalkacağı bilgisi geldi. Halkı mağdur edemezsiniz. Yolcu garantili havaalanlarının sebep olduğu kamu zararlarının hesabını sormadan yakanızı bırakmayacağız." İfadelerine yer verdi.

 

Herkesin merak ettiği asıl soru ise şu 

 

-Bu havalimanının bir müdürü yok mu? Neden insanlara açıklama yapılmıyor da CHP milletvekili açıklama yapıyor ve yetkilierle görüşüp insanlara bilgi veriyor?
-Bütün sorunlar vekiller aracılığıyla çözüme kavuşturulmaya mahkumsa, bu müdürler ne işe yarıyor?