Kars'ta şiddetini artırarak devam eden kar yağışı ve beraberinde etkili olan tipi, hayatı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor.
Kars'ta Son Durum: Araçlar Menfeze Düştü!
Kars'ta şiddetini artırarak devam eden kar yağışı ve beraberinde etkili olan tipi, hayatı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor.
Kars-Digor karayolu 2286 rakımlı Hanlar Geçidi mevkii ise bildiğimiz gibi. Karayolunda ulaşımın aksamaması adına çalışma yürüten ekipler zor anlar yaşıyor. Kar temizleme çalışması için bölgede olan bazı iş makinaları da olumsuz hava muhalefetinin gazabına uğradı.
Kar temizleme çalışmaları yürüten ekiplerin ardından tuzlama çalışması yürüten bir iş makinesinin, çalışma sırasında menfeze düştüğü görülürken aynı güzergahta başka bir hafif ticari aracın da yoldan çıkarak menfezdeki kara saplandığı kadrajlara yansıdı.
Aracı düştüğü yerden çıkarmak için iş makineleri devreye girerken, güzergahta onlarca iş makinesinin süreklilik esasında çalıştığı gözden kaçmadı. Bölgenin birçok noktasında benzer manzaralar yaşanıyor.