YAŞAM Haber Girişi : 29 Aralık 2019 21:52

Kaz Eti İçin Anket Çalışması Düzenleniyor

Kaz Eti İçin Anket Çalışması Düzenleniyor
İstanbul Gedik Üniversitesi'nde görevli akademisyenler "Kaz Eti'nin Duygusal Analizi" konulu anket çalışması düzenliyor.
Kars Güncel- İstanbul Gedik Üniversitesi'nde görevli akademisyenler Dr. Binali Kılıç ve Doç. Dr. Tuna Uslu "Kaz Eti'nin Duygusal Analizi" konulu anket çalışması düzenliyor. 

Yapılan anket çalışması hakkında bilgi notu olarak; "Son günlerde, yazılı, görsel ve sosyal medyada kaz ile ilgili haberlere sık sık rastlamaktayız. Bu anket çalışması ile, siz değerli tüketicilerin "Kaz Eti'nin özel günlerde tüketim tercihleriniz ve Kaz Eti'nin duygusal analizi" yapılacaktır.

Bilimsel çalışmaya verdiğiniz katkı, ayırdığınız zaman ve işbirliğiniz için teşekkür eder, şimdiden mutlu yıllar dileriz. Saygılarımla. " ifadelerine akademisyenler tarafından yer verildi.

Yaklaşık 30 sorudan oluşan anket çalışmasında kaz etinin hangi yöreye ait olduğu, tüketimi ve kaz eti temini konuları gibi pek çok soru bulunuyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.