YAŞAM Haber Girişi : 21 Nisan 2017 20:46

Vali Doğan, Minik Öğrencilerle Buluştu

Vali Doğan, Minik Öğrencilerle Buluştu
Kars Valisi Rahmi Doğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk Bayramı münasebetiyle 30 Ekim Toplu Konut İdaresi İlk-Ortaokulu'nu ziyaret etti.
Kars Güncel-İl Milli Eğitim Müdürü Gökhan Altun tarafından karşılanan Vali Doğan, sınıfları tek tek gezdi ve öğrencilerle uzun uzun sohbet etti.  Ana sınıfındaki öğrencilerin oyunlarına da eşlik eden Vali Doğan, "Bir okulumuzu ziyaret ettik. Ana sınıfını gezdik. Devletimizin çocuklara sağlamış olduğu imkanları görünce gerçekten çok mutlu olduk. Devletimiz eğitim öğretime ciddi anlamda bir bütçe ayırıyor. Bu okulumuzda da çocuklarımızın giyiminden kuşamından, kullanmış oldukları eğitim materyallerinden ve öğretmenlerimizin donanımından hayli memnun oldum. İnşallah çocuklarımız bu şartlarda yetişecek ve çağın ileri teknolojisini kullanarak ülkemize,  milletimize, devletimize hizmet edecek. inşallah memleketimi için, milletimiz için, yeni nesillerin iyi yetişmiş, güçlü, karakterli, ahlaklı çocuklar olmasını temenni ediyorum. Ben hem çocukların hem de öğretmenlerin  bu bayramını kutluyorum. İnşallah huzurlu bir bayram geçirirler." dedi.

Kaynak:KHA/Bedir Altunok

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.